Konec velké lásky. Mezi Agátou a Jakubem to skřípe. Manželství je ohroženo?!

 Celebrity 
18. prosince 2014 13:03 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S prostořekou modelkou se prostě nedá vydržet  / inStory.cz
A je to tady! Nikdo nedával naději na dlouholeté trvání manželství Agáty Hanychové (29) a Jakuba Prachaře. Svatby byly sice dvě, láska obrovská, ale s prostořekou modelkou se prostě nedá vydržet. Informace o brzkém rozpadu už pomalu ale jistě prosakují na veřejnost.

„Jakub kudy chodí, tak vypráví, že je to s ní hrozné. Už to prostě nedává, raději chodí pařit a je málo doma. Je to otázka času,“ prozradil tajný zdroj z mediální sféry, kterou má Agáta neskutečně pod palcem díky velkému přátelství její rodiny s ministrem financí Andrejem Babišem. Mladý herec dokonce na kameru pro zmíněné médium přiznal, že neprožívá zrovna nejšťastnější období v soukromém životě, ale server pro jistotu tento materiál »schoval«.

Když se kamery vypnou, sama Prachařová prý přiznává, že ji ani nezajímá, kde její muž je a s kým. Jakub byl možná její dětskou láskou a v dospělosti v alkoholovém opojení zjistila, že by ho možná mohla milovat a že syn Kryšpín potřebuje otce, když ten biologický vzal roha, ale tehdy ani Prachařova matka Dana Batulková s krokem vzít se a tím pádem zničit si život, nesouhlasila.

Možná právě proto kolem sebe v poslední době prská bývalá modelka síru. Jakmile to totiž není v jejím životě v pořádku, dokáže zkazit náladu všem okolo nepěknými intrikami. Agáta si často nevidí do pusy, právě na tom si v podstatě založila kariéru. Dcera skvělé herečky, která se díky třetímu místu na České Miss a příšerným skandálům ujala ve světě showbyznysu. Nicméně po deseti letech už dávno patří do starého železa. A nic jiného vlastně »modelka« neumí. Co bude Agáta dělat třeba za 10 let? Necháme se překvapit…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve