Poznáte kdo z našich slavných si na fotce nechává přešít obličej? Za chvíli bude vypadat jako vosková figurína.

 Celebrity 
17. prosince 2014 09:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dáda na operačním stole Klinika Yes Visage
Nejdřív si Dáda Patrasová nechala na hlavě ostříhat černou helmu, díky níž zase vypadá jako Káťa se seriálu návštěvníci (jen o několik kilo těžší) a teď přišel na řadu obličej. Oblíbená dětská moderátorka to s omlazením myslí asi smrtelně vážně!

Není tajemství, že si Patrasová už nějaký pátek dopomáhá ke kráse botoxem. Zřejmě jí to přestává stačit a zvolila drsnější metodu. Nechala si do obličeje aplikovat nitě, jako to nedávno udělala Alice Bendová a mnoho dalších.

„Dozvěděla jsem se o tom od kamarádky a byla jsem z výsledků nadšená. Navíc se jedná o jednoduchý zákrok, který vám zpevní obličej, rozjasní kontury, zeštíhlí tváře, ale obejdou se přitom bez skalpelu. Proto jsem se tolik nebála to zkusit. A okolí si té změny všimlo. Navíc i Felix oceňuje moji snahu zpomalit čas,” komentuje Dáda proč se rozhodla zákrok podstoupit.

Ale na to, že se předtím Patrasová držela od chirurgů na padesát metrů daleko, žene se do úprav najednou moc rychle. Tak abychom jí co nevidět nemuseli udělat místečko v muzeu voskových figurín.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod