Šokující zpráva! S pohlavním životem údajně prostopášného herce to není tak růžové, jak se mnozí domnívají!

 Celebrity 
18. prosince 2014 04:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bill Cosby byl zproštěn obvinění Shutterstock
Překvapivá zpráva k nám přilétla z Los Angeles. Vyšetřovatelé v Los Angeles dopěli k názoru, že herec Bill Cosby nebude obviněn v souvislosti s údajným sexuálním obtěžováním z roku 1974!!

Přiklonili se tak k názoru, že případ se měl stát již příliš dávno a tím byla překročena promlčecí lhůta. K jednomu z údajných útoků mělo dojít v roce 1974 a oběti Judy Huthové bylo tehdy jen 15 let. Před třemi lety si Judy vzpomněla, že ji příhoda s hercem způsobila úzkost a problémy. Právníci Cosbyho byli od začátku přesvědčeni, že všechna obvinění jsou pouhé pomluvy, které mají herce pošpinit. Za Billem stála i jeho rodina a přátelé.

Cosbyho právník Marty Singer na žalobu zareagoval vyhlášením, že komik se stal terčem vydírání, neboť Judy Huth podala žalobu až poté, co jí Cosby odmítl zaplatit 250 tisíc dolarů a navíc ani nepodala dostatečné důkazy o tom, že opravdu utrpěla újmu. Jediné její zklamání tak zřejmě bylo, že se jí před deseti lety nepodařilo prodat svůj příběh médiím.

To, co si myslíme již od začátku, nyní američtí vyšetřovatelé pouze potvrdili. Jestli pak by se údajným obětem takto zázračně vrátila paměť, kdyby byl Bill Cosby chudý bezdomovec?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47