Čeští gayové ukazují na instagramu svoje výbavičky! Co by na to řekl klobásový král Dalibor Janda?

 Celebrity 
11. prosince 2014 06:12 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Patrik se předvádí moc rád Instagram
Kdo si nepamatuje bývalého přítele moderátorka Honzy Musila, musí si pamatovat aspoň jeho vypracované bicepsy. A po zhlédnutí osobních fotografií o sedmnáct let mladšího Patrika Pumra už se vůbec nedivíme, že s ním Honza chytal druhou mízu.

Patrik se milerád obnažuje na instagramu, fotí si svoje náčiní v trenkách a rád zajde i do extrému. Jedna z jeho fotek je pořízena na pánských toaletách a to přímo během konání potřeby. Rozhodně musel mezi gay komunitou vzbudit poprask i svým bondage dress code. (Ne)spoutaná zábava mohla začít.

Ale Pumr není jediné homosexuální kvítko s pevným tělem, které se rádo ukazuje na internetu. Obzvlášť rád se svléká finalista Superstar Filip Jankovič, který se soustředí především na ty partie, které by jeho potencionální partnery mohly zajímat.

Do třetice všeho dobrého nechybí nabíječ Honzy Bendiga Lukáš Rejmon, gay zlatokop a luxusní společník pánů, který se pokouší stát českou homosexuální ikonou. Ale moc mu to nejde, spíš je zatím označován za ikonu ostudy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008