Eliška Bučková: Na kameru rozchod popírá, v soukromí tvrdí pravý opak!

 Celebrity 
12. prosince 2014 03:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Bučková asi nebude mít veselé Vánoce Profimedia
Eliška Bučková měla před dvěma lety problémy s příjmem potravy. Od té doby prý přibrala, ale při pohledu na ni jí to nikdo nevěří.

„Řekla bych, že poslední dobou jsem se docela rozežrala, ale samozřejmě se pořád udržuju cvičením. Ovšem dopřeju si všechno co mám ráda a když mám občas nějaký výkyv, že toho sním víc a méně cvičím, tak to maskuju oblečením. Ale to dělá každá ženská,” vyprávěla Eliška vipstory.cz na otevření nové mexické restaurace v centru Prahy, kam přišla coby milovnice této exotické kuchyně.

Na to začala vyprávět jak miluje sladké, ořechovou bábovku své babičky a cukroví, ale za krátkou chvilku, co se v restauraci zdržela, si vystačila jen s vodou, sem tam něco uzobla a odešla hladová pryč. Takže nějak nevíme, co si o tomhle myslet. A že se servírovaly opravdové lahůdky můžeme jedině potvrdit.

Podobně rozporuplné informace se teď v médiích objevily i ohledně vztahu Bučkové se zámožným přítelem Jakubem Malinou, s nímž je rok a půl. Na kameru to modelka popírá, od důvěryhodného zdroje se nám však doneslo, že se pár rozchází a neřekla to žádná Elišky kamarádka, nýbrž Eliška sama. Ale že se pravda brzy ukáže, to nemusíme nijak připomínat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít