Aby se Václav Vydra dostal příští rok pohodlně ke koním, musí už teď začít šetřit...

 Celebrity 
01. prosince 2014 15:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Václav potřebuje vozit vidle a seno, Petra muzikanty Kloboukfilm, Foto: Josef Edvard Gregor
Herec Václav Vydra už několik let žije na své farmě na Slapech, kde se věnuje chovu koní. A protože v zimě se prý v tomto terénu nelze pohybovat jinak, než v pořádném autě, přišel omrknout do autosalonu Dajbych vůz Land Rover Discovery Sport. Začne se sice prodívat až příští rok, ale aspoň už Václav může začít šetřit...

"Chlapům stačí trochu adrenalinu s vůní nafty a jsou spokojení, zatímco ženské, ty k tomu potřebují ještě voňavé sarapatičky ..." prohlásil po prohlídce vozu herec, přičemž jeho narážka byla adresována zpěvačce Petře Černocké, která dostala na rozdíl od přítomných mužů voňavý dárek od značky Estée Lauder. Petra se ale hlavně přišla podívat, v čem by mohla od příštího roku jezdit třeba na koncerty s kapelou. Tohle auto totiž pojme sedm pasažérů.

Novinka od Land Roveru je sice nástupce Freelanderu, ale zařadila se do vznikající rodiny modelů Discovery. Designem navazuje na trend aktuálních modelů. Discovery Sport je rodinné SUV, které nezapře svůj původ. Skvělé užitné vlastnosti a praktičnost, velký prostor, moderní technologie a bezkonkurenční terénní vlastnosti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve