Tohle mají být nástupci Luneticů. Vzal si je do parády objevitel ruského dua TATU!

 Celebrity 
22. listopadu 2014 04:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Česko-Slovensko má profesionální boyband Nemoros
Vaše sny se jednoho dne možná vyplní, ale tahle pětice kluků ty své už začala snít. Po castinzích v Praze a Bratislavě se z obyčejných mladíků stal první Česko-Slovenský, opravdu profesionální boyband. Přední světoví britští producenti, kteří stojí za největšími hvězdami šoubyznysu, potvrdili výběr kandidátů.

Matt (17) z Tisej, Marthy (16) ze Zlína, Norbert (18) ze Šaly, Peter (18) z Lučence a Mário (21) z Prešova se již brzy představí veřejnosti a médiím. A pozor, prý skutečně UMÍ ZPÍVAT!

„Kluci za sebou mají hodně práce a stále tvrdě makají. Brzy představí svůj první oficiální singl, který jak se zdá, bude velmi zdařilý. Kdo jej slyšel v ”surové” verzi, měl pocit, že jde o hotové profesionální dílo. Koneckonců všichni budou mít již brzy šanci se sami přesvědčit o tom, že nejen hezký vzhled, ale především velký talent a píle jsou základem proto, aby první oficiální boyband byl úspěšný,” říká management skupiny.

Mají za sebou změnu image, hlasové tréninky - u anglického producenta, který objevil třeba ruské duo TATU - včetně toho mediálního a aktuálně dokončují klip v Londýně. Mluví se o nich jako o pokračovatelích legendárních Luneticů, a tak není divu, že už nyní mají nabídky na spolupráci od několika českých zpěváků. „Asi je to tím, že opravdoví profesionálové poznali, že tu kluci nezpívají jen tak a nezkouší někde v garáži,” míní management, agentura Nemoros.

Hlavně ať mladíci mezi tou vší nově nabytou slávou nezapomínají, že mohou jako jejich předchůdci Lunetici i dopadnout... dnes po nich neštěkne ani pes.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod