Český zpěvák se ztrácí před očima! Těžkotonážní cvalík už se nemusí bát postavit na váhu.

 Celebrity 
21. listopadu 2014 15:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Mini Turbulenc zpátky na scéně Profimedia
Během dvou let zhubnul Pavel Vohnout, přezdívaný Kyklop, sedmdesát kilo! Když už mu ručička váhy začala ukazovat 190, tak se raději přestal vážit. Doslova na něm proto visela kůže, kterou si nechal před měsícem operativně odstranit. Teď už se pomalu zotavuje a ukázal se na veřejnosti.

„Jsem rád, že mi ten převis odstranili. Měl jsem s tím zdravotní i psychické problémy, hrozně to překáželo. Jsem ještě trochu oteklý, ale nezůstanou mi po tom žádné jizvy. Chtěl bych začít cvičit, tak třeba budu mít ještě nádherný břicho s pekáčem buchet,” svěřil se vipstory.cz zpěvák.

„Manželka se bojí, abych jí neutekl, ale má z toho radost. Akorát teď musí nosit tašky s nákupem ona, než se kompletně uzdravím,” řekl Kyklop, který už je po letech konečně delší než širší.

Co se stalo s jeho přebytečnou vytahanou kůží mu lékaři neřekli. „Když jsem byl ještě po narkóze, tak jsem bavil vtipy celý sál. Poprosil jsem je, jestli by mi ten bůček nedali domů na výpečky. Ale jsem moc rád, že jsem se o sebe začal starat. Měl jsem problémy s tlakem a musel brát prášky na krev,” dodal Pavel na oslavě narozenin autosalonu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve