Proč se na jednom místě sešla česká topmodelka, její snoubenec a zbytek rodiny... Konečně se po devíti letech vdala?!

 Celebrity 
21. listopadu 2014 04:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Linda Vojtová se snoubencem Archiv Vadima Petrova
Nejen topmodelka Linda Vojtová poslední dobou vyrovnala deficit návštěv své rodné krajiny. Po dlouhé prodlevě s ní do Čech přijel tentokrát i její snoubenec Jamison Esnest. Tak významnou událost, jakou byl koncert pro dědečka této světoznámé krásky, si přece nemohl nechat ujít!

„Jsem z koncertu nadšená a dojatá, že přišlo tolik lidí. Do poslední chvíle jsem se strachovala, aby vše klaplo, ale když jsem vešla do Smetanovy síně a viděla dědu v plné síle, jak si to užívá a vidí, že jeho celoživotní práce se zúročila... ten pocit se prostě nedá nahradit,” svěřila se dojatá vnučka významného skladatele Vadima Petrova.

Mezi hosty nechyběla například Lindina kamarádka Daniela Peštová s manželem Pavolem Haberou nebo Leoš Mareš, který zde došel k zajímavému prozření a samozřejmě tu byla i maminka Vojtové Taťjana, která se na přípravách podílela či Vadimova manželka.

Je možná škoda, že tuto příležitost Linda a Jamison rovnou nevyužili ke svatbě. Protože žijí v Americe, málokdy se tolik členu rodiny sejde v jedné zemi. Snoubenci se však zapřísáhli, že v Čechách se jejich veselka konat nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008