Kouzelník Žito se prokejklil až na operaci! Ohrozí to nějak jeho turné?!

 Celebrity 
20. listopadu 2014 15:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Daniel Landa se připravuje na turné po republice Archiv
Co nevidět se Daniel Landa vydá na své Žitotour, ale mezi zkouškami musí ještě obíhat doktory! Když se v červnu v ringu serval se svým finským soupeřem, následovala sice radost, že zvládl co si předsevzal, ale také zotavovací proces.

Do ringu se navíc zpěvák vrhnul se zraněním. „Následky už nemám, ale teď jsem byl na operaci kolene. Dva dny před zápasem jsem si na tréninku utrhnul meniskus, takže ten mi teď operovali. Pak ještě musím dořešit nějaké věci, ale v podstatě už jsem se zotavil,” slibuje Landa a dušuje se, že na jevišti ho to určitě nijak neomezí.

Čtyři koncerty, s nimiž na podzim Dan a vybraní členové kapely oběhnou Českou republiku, budou prý jakýmsi průřezem nejúspěšnější tvorbou za léta jeho hudebního působení. Nemáme se ale těšit na to, že by třeba natočil desku.

„Před třemi lety jsem si myslel, že už tohle nikdy dělat nebudu. To se změnilo, ale rozhodně už se nechci znovu pustit do hudebního kolotoče. Chci se živit něčím jiným a tohle dělat pro radost. Jakmile ten hurikán člověka pohltí, stane se pro něj akorát peklem,” svěřil se zpěvák vipstory.cz. Už teď se ale jeho příznivci mohou těšit na Velekoncert, který se má uskutečnit na podzim příštího roku a bude to jedna z Danových kejklí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít