Interpreti demonstrují proti tomu, aby je fanoušci okrádali. Přiznejte se, kdo máte černé svědomí?

 Celebrity 
21. listopadu 2014 05:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Najde se mezi námi ještě pár poctivců? Profimedia
Uživit se v dnešní době prodejem desek je prakticky zhola nemožné. Kdo říká, že hudbu nestahuje online nebo nemá ve stojánku u televize vypálená CDčka, tak lže. Nám posluchačům se to sice líbí, interpretům už tolik ne...

„Myslím si, že v dnešní době už to není o legálním a nelegálním stahování. Hudba se dnes zkrátka dá sehnat zdarma, takže je třeba změnit přístup vůči lidem a nechat na jejich uvážení, jestli je interpret baví natolik, že ho podpoří v další tvorbě,” míní Ben Cristovao a je jedním z těch, kteří se rozhodli registrovat v novém projektu Vivala, který se oproti jiným liší především tím, že dotyčnému jde do kapsy celých 90%.

Pokud patříte mezi poctivce, které by ani ve snu nenapadlo, že si album stáhne zadarmo, tak je to přesně pro vás. Otázkou ale je, kolik takových se mezi námi ještě najde...? „Fandím všemu co podporuje prodej hudby. Mám pocit, že z muziky se stává pro lidi věc, která padá z nebe jako sníh, ale ono tomu tak není,” komentuje dnešní dobu zpěvák Adam Mišík. Do projektu se nadšeně přidal například i slovenský producent Jaro Slávik.

Tak třeba se jednoho dne stane zázrak a lidi si začnou hudbu zase kupovat...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum