Dana Batulková už se nikdy nechce znovu vdát. Jedno manželství s nevěrným Prachařem jí stačilo!

 Celebrity 
24. října 2014 12:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Batulková znovu nechce říkat ANO Profimedia
Herečka Dana Batulková bude už zřejmě do konce života mít nálepku jako ta, kterou opustil po dvaceti letech manželství partner a utekl za jinou, mladší. Teď už se s tím možná v rámci možností vyrovnala, ale kdyby svůj scénář života mohla změnit, určitě by si ho napsala jinak.

Batulková našla novou lásku po boku Ondřeje Zajíce, ředitele Městských divadel pražských, jsou spolu už asi deset let, ale na rozdíl od svého ex Davida Prachaře se znovu vdávat nechce. „To je věc, která jde mimo mě. Nemám vůbec touhu, takhle mi to vyhovuje. Já už jsem jednou vdaná byla, mám z manželství dvě děti, skončilo to a teď už pro mě instituce manželská nemá ten význam,” svěřila se vipstory.cz Dana.

Těžko soudit, zda za to může právě už jedno nevydařené partnerství. „Já ani nemám moc ráda obřady. Možná až budu stará, tak do svatby půjdu znovu, aby za mnou partner mohl chodit do nemocnice. Bohužel to zákonné právo je asi jediná věc, kvůli čemu bych to podstoupila znovu,” dodala Batulková.

Nedávno si krásnou svatbu užila, ženil se jí syn Jakub Prachař s Agátou Hanychovou a během několika let to čeká i její dceru Marianu (20).
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod