Rodina Alexandera Hemaly se po čtyřiceti letech manželství ještě rozrostla. To je překvapení!

 Celebrity 
24. října 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hemala si to bez žen neumí představit Profimedia
Nový nástupce legendárního Přemka Podlahy Alexander Hemala je kromě svého dlouhého působení v televizi také velmi dlouhou dobu ženatý. Se svojí paní bude již brzy čtyřicet let, a tak nás na křestu knihy Co muži dali a vzali zajímalo, co zase naopak ženy daly či vzaly jemu.

„Určitě mě ženy obohatily ve smyslu inspirace, protože bez nich by byl svět šíleně fádní. Připadal bych si pořád jako na vojně a ještě k tomu neozbrojen. No a co mi vzaly? Asi svobodu, protože s mojí paní jsem už nějaký pátek,” řekl vipstory.cz Hemala a dodal, že na druhou stranu se rozvody pěkně prodraží.

Bývalý hlasatel České televize by prý ale nic neměnil. „Jsem rád, že jsem nemusel měnit manželky a mám svoji ženu rád,” svěřil se.

Po čtyřech desítkách let soužití je samozřejmě jasné, že už to není jako na začátku vztahu. „Jsou stále věci, kdy mě manželka ještě překvapí, ale už do toho vstupují i děti. Teď mi třeba k narozeninám koupily psa. Z toho žena velkou radost neměla, protože začal všechno okusovat. Snažíme se ho vychovat, ale spíš vychovává on nás. Tak jako spoléhám na to, že mě začne poslouchat,” prozradil Hemala, co je u nich doma nového.

Alexandera teď pravidelně můžete vídat v kutilském pořadu, kterým léta provázel Přemek. Kvůli zdravotním problémům se však musel z obrazovky stáhnout do ústranní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít