Radek Štěpánek si nedá pokoj! Krouží kolem krásné missky, ale s pravdou ven se mu evidentně nechce. Čeho se náš tenisový hrdina bojí?

 Celebrity 
11. října 2014 06:37 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Radek je zvyklý vyhrávat! A to i u žen... Facebook
V červnu tohoto roku se poprvé začaly objevovat zprávy, že Radek Štěpánek po rozchodu s Petrou Kvitovou randí se sportovní moderátorkou Innou Puhajkovou. Na přímé dotazy, jak to spolu mají, ovšem ani jeden z nich nedal přímou odpověď, oba dva mlžili s odvoláním na pouze "dobré kamarádské vztahy".

Nedávno ale Radek pro Novu komentoval zdravotní stav tenisty Jana Kodeše a při té příležitosti se s krásnou sporťačkou Innou nechal nachytat tak trochu na švestkách. Deník Blesk uveřejnil fotografie Pluhajkové a Štěpánka, na kterých jsou ve velmi přátelském objetí. A takhle se Radku, kamarádi opravdu nelíbají! Tenistovi se ale z neznámých důvodů nechce s pravdou ven a vztah s Miss Internet 2004 stále tají.

Bývalá modelka je známá svou slabostí pro vrcholové sportovce a po rozchodu s Jaromírem Jágrem je oficiálně sama. Tak proč ne. Radek je také sám a nikdo by jim jistě jejich lásku nevyčítal. Proč tedy nechce ani jeden z nich nový vztah potvrdit, je nám opravdu záhadou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47