Alkohol - metla lidstva. Roman Šebrle se po sklence rozmluvil o chlastání ve sportu a balení ženských!

 Celebrity 
10. října 2014 06:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Roman dává přednost červenému vínu Foto: Archiv
Roman Šebrle je krásný chlap a ještě k tomu úspěšný. A jak jsme zjistili, je i sebevědomý. Zatímco přijít za ženou a oslovit ji, dělá někomu velké potíže, natož za střízlivého stavu, bývalý desetibojař to ovládá levou zadní.

„Já jsem si nikdy alkoholem kuráž dodávat nepotřeboval a bylo to stejné ještě předtím, než jsem byl známý. Zkrátka když se mi někdo líbil, tak jsem to zkusil a ono to buď vyšlo nebo ne,” řekl vipstory.cz Roman, který vždy ctil přísloví ”co je v domě není pro mě”, takže atletky, které si na něj dělaly zálusk, měly smůlu. Dočkala se až jeho manželka Eva, kterou si navzdory všem poučkám vzal.

Alkoholu prý nikdy neholdoval ani ve sportu. Těžko říct, jestli právě kvůli tomu měl Šebrle lepší výsledky, ale určitě je neměl horší. „Když už, tak si dám červené víno, s ním to nikdy nepřeženu, ale jinak nemám příliš kladný vztah k alkoholu. Když už jsem si dal, tak na konci sezóny s kamarády,” svěřil se Roman a dodal, že někteří to měli samozřejmě přesně naopak.

„Ono se říká, že sportovci nepijí, ale někteří pijí jak duha. Znám spoustu kluků, kteří měli talent, ale měli třeba rádi pivo a denně seděli v hospodě. To samozřejmě není úplně ideální a taky to velmi rychle skončilo,” prozradil sportovec něco smutného ze zákulisí. Ne nadarmo se říká, že alkohol je metla lidstva.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47