To je děsivé. Zesnulý Vladimír Čech se již brzy objeví na obrazovce ve své poslední roli. Krátce nato zemřel...

 Celebrity 
10. října 2014 10:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vladimír Čech se objeví v novém seriálu Foto: Profimedia, Youtube.com
Ke stovce seriálů z lékařského prostředí během čtrnácti dnů přibyde další, stoprvní. Jelikož se toto téma více než osvědčilo, dá se předpokládat, že by i Stopy života měly sklidit u běžných diváků úspěch a možná si koncentrací skvělých herců najde i pár neběžných posluchačů.

Ačkoliv jeho počátky provázela smrt a neštěstí, šestnáct příběhů z prostředí psychiatrické léčebny se nakonec podařilo dokončit. Smutnou ztrátou byla například smrt Vladimíra Čecha. Počítalo se s ním do několika dílů, ale krátce po natočení toho pilotního zemřel na rakovinu.

Nicméně ze zasazení děje do domu, kde rozum opouští tělo, se bezpochyby dá drama a napětí přímo ždímat. Blázni jsou velmi vděčným tématem. Co z toho producenti nakonec opravdu vyždímají, je zatím otázkou. Nezbývá než doufat, že pár nových tváří splní svůj účel a nový seriál televize Barrandov se tak nezařadí do dlouhé šedi zdravotnických seriálů, které se často dějem i obsazením lidem pletou.

V hlavních rolích nových lidských osudů se objeví i taková esa, jako Josef Abrhám, Libuše Šafránková, Marek Vašut, Oldřich Vízner, Oldřich Kaiser, Simona Postlerová, Jan Tříska a mnoho dalších. Jednou z lékařek psychiatrie bude třeba Ivana Andrlová a roličku si střihne i neokoukaná Yvetta Blanarovičová nebo Pavel Trávníček. Nemůžeme zapírat, obsazení je silné, tak teď ještě aby nás stejnou silou pohltil i děj...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008