Daniel Landa zveřejnil šokující záběry ze své nakládačky, které jste doposud neviděli! Byl bit jako žito!

 Video 
09. října 2014 08:06 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Žito Mystery show 2. díl Zdroj: Youtube.com
Zpěvák Daniel Landa se dál kejklí a vykejklil s Filipem Renčem druhý díl své Mystery show. V prvním díle se vrhnul do vody mezi žraloky, ve druhém si zopakoval, jakou dostal v létě nakládačku.

Zápas mezi Landou a Riku Immonenem se odehrál už v červnu. Zatímco Fin byl profesionál, Dan úplný nováček, tudíž si od svého vítězství dopředu moc nesliboval. Dostal tvrdou nakládačku, několik ran do hlavy, s bídou se potácel po ringu, ale ustál celá tři kola a vydržel se tím pádem bít až do závěrečného gongu, což pro něj právem výhra byla.

Nyní Dan zveřejnil záběry, které doposud byly veřejnosti skryty. Diváci se tak sami můžou přesvědčit, že zpěvák dostal na frak ještě víc, než se zdálo. V dokumentu jsou také obrázky ze zákulisí včetně unikátních zpovědí zúčastněných. Na svůj první profesionální zápas v thajském boxu trénoval Daniel Landa pouhých pět měsíců. „Měl jsem devět tréninků týdně. A to jak v Česku, tak i v Thajsku. Jednalo se o fyzickou i mentální přípravu,” popisuje ve videu.

Překvapivě jeho soupeř měl místy nahnáno. „Nikdy bych nevěřil, že někdo, kdo nikdy profesionálně nebojoval, se dokáže za tak krátkou dobu takto připravit. Když zápas začal, tak jsem si myslel, že si s ním pohraju, jenže to jsem se spletl. Kdybych do posledního kola nešel na sto procent, tak bych prostě prohrál,” svěřuje se Riku Immonen těsně po zápase.

Landu čeká ještě pět kejklí ze sedmi a tato cesta z něj má udělat lepšího člověka. Vedle příprav na další úkoly se zpěvák chystá na své Žito Tour 2014.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod