Spousta maminek kvůli dětem tloustne, Lucie Benešová je díky nim štíhlá. Prozradila svůj recept!

 Celebrity 
06. října 2014 07:59 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie se doma nezastaví Foto: Archiv TGI Fridays
Právem se Lucie Benešová nazývá jednou z našich nejvíc sexy hereček. Momentálně ztvárňuje hlavní roli v seriálu Vinaři, kde hraje Hedviku Taušovou. Když ale zrovna netráví čas na place, má se co ohánět i doma. Benešová má totiž kromě pěkného výstřihu také velké srdce.

Je už čtyři roky patronkou nadace Dejme dětem šanci a své poslání bere doslova. Po dlouhém dni na ni proto doma čeká velká rodina. Počínaje manželem, kterým není nikdo jiný než herec Tomáš Matonoha. S ním má syna Štěpána a dceru Lauru. Mají i dceru Sáru, kterou si vzali do pěstounské péče. Aby těch dětí neměla Benešová málo, z předchozího manželství s Filipem Blažkem vychovává ještě syna Luciána. Uf!

Na druhou stranu, i když Lucie oslavila před dvěma měsíci své čtyřicáté narozeniny, vypadá skvěle. „Mým receptem na krásu je velká a milující rodina, pohyb a práce, která mě baví,” svěřila se herečka, která pro svou nadaci nedávno převzala v jedné pražské restauraci šek.

Podpořit dobrou věk přišla mimo jiné i oštěpařka Barbora Špotáková, která na party dorazila se svým manželem nebo zpěvačka Marta Jandová, která si toto léto opravdu užila. „Dva týdny jsme s manželem strávili na svatební cestě, jezdili jsme po Evropě i s dcerou Maruškou. Některé víkendy jsem pak byla na festivalech v Německu s kapelou,” prozradila Marta, které rodinný život evidentně svědčí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum