Těhotná moderátorka se prý v sedmém měsíci cítí jako sjetý vorvaň. Přibere zase 28 kilo?

 Celebrity 
04. října 2014 11:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Štěpánka čeká druhého syna Foto: Archiv vipstory.cz
Moderátorka Štěpánka Decastelo už to má za pár. Je v sedmém měsíci těhotenství a čeká druhého syna, jehož otcem je její současný partner Filip Kožner.

„I když jsem zatím přibrala jenom čtyři kila, cítím se hrozně, jako vorvaň,” svěřila se Štěpánka vipstory.cz. Oproti prvnímu těhotenství, kdy nabrala dokonce dvacet osm kilo, je to ale obrovský rozdíl. „To bylo strašný. Shazovala jsem to hodně těžko a rozhodně to nebylo zadarmo. Ostatní maminky říkají, že to spadne samo, protože se kolem miminka nezastavím, ale já jsem lítala a stejně to neshodila,” prozradila bývalá manželka novináře René Decastela, s nímž má prvního syna Eliáše.

„Porod bude probíhat standardně, žádnej císař. Eliáše jsem rodila devět hodin a vážil čtyři kila. Měla jsem ukrutný bolesti, mně praskla voda hned a teď si myslím, že to bude ještě jednou tak horší. Na internetu jsem našla, že druhý porod prý mnohem víc bolí, přestože má být rychlejší,” odhalila Štěpánka své obavy, ale dodala, že se pořád usmívá.

„Mám stále takový připitomělý výraz, jako bych byla sjetá. To jsou ty těhotenské hormony, jenom se usmívám,” řekla pobaveně nastávající maminka na přehlídce kabelek Dany Morávkové. „Chlapeček se bude jmenovat Oliver a shodou okolností má dneska svátek, takže mu potom jdeme ještě koupit hračku,” dodala Decastelo a prozradila, jak se bude miminko jmenovat.

O pořízení holčičky zatím Štěpánka neuvažuje. „Při tom pomyšlení se mi stáhla děloha strachy.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47