Holt ani Simona Krainová nemůže vynikat úplně ve všem. Ve které místnosti má tahle modelka největší nedostatky?

 Celebrity 
05. září 2014 04:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na vaření manžela neutáhla! Foto: Archiv vipstory.cz
Neporadíme vám, kde přesně se teď nachází Simona Krainová, ale poradíme vám, kde určitě není, a to u plotny. Ačkoliv se tato modelka zúčastňuje všemožných aktivit, vaření mezi ně nepatří a když už, tak leda sporadicky.

Donáška do domu stále dokola ale nikomu nechutná, takže občas se Simona u plotny zastaví. „Nikdy jsem moc nevařila. Dnes vařím z povinnosti k dětem, ale už jsem si zvykla. Snažíme se vařit zdravě a jednoduše. Jsem ráda, že existují všemožné robotické pomůcky v kuchyni, které mi pomáhají se s tím poprat. Karel si už na moji kuchyni taky zvyknul a moc si ji pochvaluje. I v Potten & Pannen Staněk nakupuji ráda, kluci mají řadu vychytávek a mají moc hezké věci,” prozradila Krainová pár podrobností v obchodě s domácími spotřebiči.

Vzhledem k tomu, že mezi Simonou a jejím manželem je všechno v pořádku, kvůli vaření se do ní evidentně nezamiloval. Na druhou stranu má takový ”nekuchařský” um i své výhody. Štíhlá linie se bez pravidelného přísunu svíčkové a podobných laskomin jistě udržuje lépe.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47