Tak to bylo o prsa! Plný dekolt Ivy Kubelkové hrál důležitou roli v historii soutěže krásy. A málem si ho nechala zmenšit!

 Celebrity 
03. září 2014 11:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iva Kubelková je opravdu velmi obdařená žena Foto: Archiv I. Kubelkové
Iva Kubelková není jen první ViceMiss roku 1996, ale také například vyhrála soutěž o nejkrásnější česká ňadra a to hned několikrát. Plný ženský dekolt však hraje v životě této moderátorky nakonec mnohem větší roli, než jsme se domnívali.

V uplynulých dnech oslavil již sedmdesáté narozeniny jeden z nejoblíbenějších plastických chirurgů u slavných osobností – MUDr. Jan Měšťák. Mezi jeho klienty se málem zařadila taktéž Kubelková. „Docent Měšťák hrál několikrát výraznou roli v mém životě. Poprvé, když pomohl svými moudrými připomínkami přesvědčit zbytek poroty na Miss ČR 1996, že i holka s větším hrudníkem může v této soutěži uspět,” začala Iva prozrazovat. No vidíte, a jak jsou dnes velká prsa alespoň v tom českém modelingu populární.

Podruhé to bylo doslova o prsa. „Asi před 16ti lety jsem k němu přišla na konzultaci a chtěla jsem si prsa nechat zmenšit. Poslal mě tenkrát domů, abych se prý pořádně vyspala a druhý den koukla do zrcadla,” prozradila Kubelková i druhý mezník.

Takže příště, až budete Bohu pět ódy na hrudník Ivy Kubelkové, víte, na koho dalšího si ještě vzpomenout.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum