Rosák vytáhnul manželku na mejdan plastického chirurga, ale to ještě netušil, jak si tím zavaří...

 Celebrity 
04. září 2014 05:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Jan Rosák s manželkou vyrazili do společnosti Foto: Archiv kliniky ESThÉ
Moderátora Jana Rosáka už léta vídáme po boku půvabné manželky Jiřiny. Ačkoliv ještě donedávna tento pár tvrdil, že estetické úpravy nejsou nic pro ně, vyšlápli si spolu na sedmdesáté narozeniny oblíbeného plastického chirurga Jana Měšťáka.

A to víte, modelkami a samými krásnými ženami se to v místnosti jen hemžilo. Zřejmě právě poté zahořela Rosákova choť také po nějakém omlazujícím vylepšeníčku, na které jí o pár dní později oblíbený moderátor vzal. „Už delší dobu mě upozorňovala na to, jak moje kolegyně ze šoubyznysu vypadají dobře, a že to nemůže být samo sebou,” svěřil Super.cz Rosák a poté se jal vyhledat někoho, kdo zatočí se stařím.

Mezi gratulanty nechyběla ani popová pěnice Helena Vondráčková, která svůj mladistvý vzhled pravidelně už několik let přiživuje na estetických klinikách. „Honzu znám hodně let a od prvního momentu to pro mě byl člověk, ke kterému jsem cítila absolutní důvěru. Je to muž, který zná na sto procent své řemeslo a v němž jsem našla jednoho ze svých nejbližších přátel,” sdělila Vondráčková, která v tomto oboru rozhodně není žádná novicka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008