Známe detaily ohledně nové filmové role Simony Krainové. Komu teď modelka zřejmě leží v žaludku?

 Celebrity 
29. srpna 2014 05:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona dostala hlavní roli ve filmu Foto: Facebook S. Krainové
Ven začínají prosakovat informace, že Simona Krainová začala natáčet film a ke všemu přímo hlavní roli a je to tak, zprávu máme potvrzenou od důvěryhodných zdrojů. Sama modelka nebude stát před kamerou poprvé, ale přesto je značně nervózní. „V modelingu jsem jako ryba ve vodě a určuju pravidla na place spíš já, ale ve filmu jsem amatér, už je to mnoho let zpátky, co jsem hrála,” svěřila Krainová vipstory.cz své prvotní pocity.

Podle všeho se má jednat dokonce o roli, kolem které se však strhla pěkná mela. Některá média psala o tom, že dlouhé šoubyznysové Simoniny prsty žadonily u producentů. „Prý jsem si tu roli vyprosila, ale to není pravda. Byla jsem pozvána na kamerové zkoušky spolu s dalšími herečkami a potom se mi ozvali, že se jim na tu roli nejvíc hodím,” prozradila Simona.

„Dokonce se psalo, že jsem vypudila Jitku Schneiderovou, ale to si nemyslím. Spíš jsem se na to prostě hodila víc než ona. Nemám ráda, když modelky začnou zpívat, hrát a já nevím co ještě, ale když mi ta příležitost přišla do života, asi to tak mělo být a zároveň to beru jako velkou výzvu,” dodala Krainová, která už študuje scénář.

Ve filmu Vybíjena, podle knihy Michala Viewegha, by se měl objevit například i Lukáš Vaculík, s nímž se Simona setkala na place naposledy ve svých devatenácti letech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008