Nový trend? Divoška Mottlová si nechala na hlavě vyrobit obří kokon. Její kolegyně šla zase ”na Jágra”.

 Celebrity 
28. srpna 2014 05:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Bára Mottlová je holka pro všechno Foto: Hair studio Honza Kořínek
Česká herečka Barbora Mottlová má krásné dlouhé blond vlasy a každá taková dívka si předem dobře rozmýšlí, jak s nimi naloží, když je řeč o stříhání. Přeci jen zabolí u srdce, když vám někdo léta růstu a úpěnlivé péče ustřihne během pár vteřin.

Přesto se známému kadeřníkovi podařilo Báru k pár vlasovým experimentům zlomit. „Dlouho jsem o této nabídce nepřemýšlela, ale když došlo na stříhání, trochu jsem se zalekla. Naštěstí to nebylo nic razantního a kadeřnice mi vlasy sice sestříhala, ale zároveň zachovala jejich délku. Upřímně toho jsem se bála nejvíc,” svěřila se Mottlová.

Jinak v sobě Barbora nijak velké zábrany nemá, což už nám mnohokrát dokázala, a proto zbytek úprav už nechala čistě na profesionálech. Dopadlo to tak, že skončila s obrovským blonďatým kokonem na hlavě. Mohla však dopadnout ještě mnohem hůř. Její kolegyně Lenka Vacvalová, která nosí do společnosti na hlavě většinou stále a to samé, vyfasovala účes, který za mlada nosíval hokejista Jaromír Jágr. „Myslím si, že ten se buď bude líbit, nebo ne a nic mezi tím nebude,” řekla zrzečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod