Prokletý seriál! Osudy hlavních hrdinů byly protkány nemocemi, smrtí, alkoholismem i vrozenými defekty.

 Celebrity 
29. srpna 2014 04:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Seriál Colbyové obestíralo samé neštěstí... Foto: Profimedia, Shutterstock
Možná si říkáte, že herci mají pohádkový život, ale minimálně ti, co hráli v seriálu Colbyové, který momentálně vysílá stanice CBS Drama, měli v patách pořádnou smůlu. Děj se sice odehrával v prostředí losangeleských boháčů, ale například takový Maxwell Caufield, byl ve skutečnosti už v patnácti letech vyhozen na ulici nevlastním otcem.

Nešťastné dětství prožívala také Stephanie Beacham. Již od narození totiž neslyší na jedno ucho a na druhé slyší pouze na osmdesát procent. Ohluchla, protože její matka v těhotenství onemocněla planými neštovicemi, díky nimž se ještě nenarozené herečce nedokončil vývin nervů v uchu. „Pamatuji si, že ve škole mi všichni říkali ”Neslyšící Steph”, bylo to pro mě bolestivé a jako dítě mě nedoslýchavost málem izolovala úplně. Ale já byla šťastná, že aspoň částečně slyším na jedno ucho,” vzpomíná Beacham na své dětství. Jako by toho postižení bylo málo, neměla moc štěstí ani na chlapy.

Život se nemazlil ani s dalším hlavním hrdinou seriálu. Charlton Heston měl podmanivý pohled, ostře řezané rysy a odzbrojující úsměv. Zahrál si v mnoha skvělých filmech a dokázal prožít celý život s jednou jedinou ženou bez dalších aférek.

Vše šlo velmi dobře až do roku 1996, kdy nastal zlom. Nejprve Heston podstoupil výměnu kyčelního kloubu a o dva roky později mu byla diagnostikována rakovina prostaty. Díky perfektní péči lékařů naštěstí zákeřná nemoc ustoupila, ale zanedlouho na to ho dostihl démon alkohol a po něm roku 2002 Alzheimerova choroba. Do tří let nemoc postoupila tak, že nebyl schopný vstát z postele. 5. dubna 2008 svět obletěla zpráva o jeho skonu. Příčinou byl prý zápal plic.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod