Všimli jste si? Petra Faltýnová vypadá čím dál víc jako chlap. Kam se poděla její krása?

 Celebrity 
20. srpna 2014 17:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak se vám líbí? Foto: Archiv vipstorycz
Petra Faltýnová platila kdysi za vyhlášenou krasavici, o jejíž přízeň se muži doslova rvali. Ale to se začíná poměrně rychle měnit. Po drsném rozchodu s Leošem Marešem bude mít modelka velký problém se podle svých představ udat. Pokud jí ovšem na milost nevezme bývalý manžel Simon Štekl. Ale i tomu bychom se dost divili.

Nelze si nevšimnout, že rysy kdysi krásné modelky se začínají nápadně měnit. K horšímu. Začínají být ostré a tvrdé a s ženskou krásou již nemají nic společného. Je otázka, co je na vině. Určitě se na modelčině tváři začal podepisovat její nezřízený způsob život a láska k alkoholu či k něčemu tvrdšímu. Jisté také je, že ani rozchod s moderátorem Leošem Marešem její vizáži moc neprospěl. Spíše naopak. Okolí modelky se shoduje, že Petra na tom není psychicky vůbec dobře, stále se z rychlokopaček nemůže vzpamatovat a doufá v Leošův návrat.

Ač nestranní pozorovatelé, myslíme si, že to je skoro nemožné. Leoš si jako velmi pragmaticky smýšlející člověk poměrně brzy uvědomil, že ho Petra táhne ke dnu a že pokud se chce udržet na výsluní, musí se vztahem plným excesů rychle skoncovat. Pochybujeme, že je nějaká síla, která by moderátora vrátila zpět do náruče poněkud excentrické modelíny.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?