Místo řas má nalepená košťata a se svým druhem se obnažuje na pódiu. Víte, o kom je řeč?

 Celebrity 
19. srpna 2014 08:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hanna a Sámer Foto: Archiv vipstory.cz
Poslední měsíce se kolem Sámera Issy motá jen jedna kočička – a to blonďatá Hanna Pekhart. Svou image postavila na umělých řasách, které nikdy nezapomene doma. Na oslavě narozenin jejího přítele a kolegy měla dokonce taková košťata, že by s nimi mohla po oslavě zametat podlahu.

A typická je na Hance ještě jedna věc, tělo pevné jako kámen. Čemu za něj tahle blondýnka vděčí? „Postavu si udržuju hlavně aerobním cvičením a tancem. Nemám ale žádný pravidelný režim, závisí to na čase. Když se například učím novou choreografii, jsem schopná být ve fitku i dvakrát denně. Na tanec nedám dopustit, co se rýsování postavy týče,” prozradila Hanna vipstory.cz, proč vypadá jak vypadá.

„Mám výhodu, že jsem od malička dělala závodně atletiku a gymnastiku, takže tělo si to asi pamatuje. Vážím něco kolem 55 kilo, což lidi často překvapí, ale je to právě díky svalům,” dodala Pekhart. Výhodu má Hanna i v tom, že se teď na pódiu může směle obnažovat spolu se Sámerem, který svoje tělo ukazuje kdykoliv má příležitost.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod