Aneta Vignerová randí se sportovci, přitom už dávno bydlí s mužem, který je jí velmi blízký! A není to ani taťka, ani brácha!

 Celebrity 
04. srpna 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Aneta Vignerová už je prý znovu v páru Foto: Archiv vipstory.cz
Modelka Aneta Vignerová střídá sportovce jako ponožky, ale přitom má jednoho chlapa přímo u sebe doma. Na módní přehlídce oblíbené značky pro nadcházející podzim a zimu se svěřila, že obývá jeden byt se svým dvorním stylistou Michalem Kováčikem.

Tím se leccos vysvětluje, třeba že má Aneta styling většinou na jedničku. „My se víceméně na všechno domlouváme spolu. Řekneme si, co by se nám líbilo, co je vhodné na jakou akci. Jelikož spolu bydlíme, tak to máme hned,” prozradila vipstory.cz modelka, která před nedávnem začala znovu randit. Anety nový objev se však nemusí obávat konkurence, její spolubydlící je totiž gay, ostatně jako většina šikovných stylistů. „Je to hlavně i můj dobrý kamarád, jinak bychom spolu nebydleli,” dodala Vignerová.

Nejvíce si tahle dlouhonohá kráska libuje v jednoduchém stylu. „Asi taková ležérní móda, nic přehnaného. Mám ráda eleganci a jemnost. Já si toho moc dovolit nemůžu, sama o sobě jsem dost výrazná, takže takové ty velké kreace moc nemusím,” popsala modelka svůj vkus.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod