Ornella předvedla nahý zadek. Tentokrát ale doslova. Má ovšem ještě na čem pracovat. Kromě váhy a soudnosti ztratila i pevné půlky.

 Celebrity 
01. srpna 2014 17:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ornella ukázala už téměř všechno Foto: Facebook O. Štikové
Sdílet na sociální síti obrázek z dovolené je už asi taková nutnost, jako dýchat vzduch. Foto bez horního dílu plavek však zřejmě přišlo milence Pepy Kokty poněkud ohrané, a tak všem v celé své kráse ukázala nahý zadek s komentářem: „Letní dámská cesta pryč...” Chtěla snad takto naznačit cíl cesty?

Úplně nahá Ornella Štiková přímo nabádá k napsání článku, a to jednadvacetileté matce jistě nebylo cizí. Asi se bojí, že dnes již bájný příběh milostného trojúhelníku Pepa – Gábina – Ornella by mohl upadnout v zapomnění, jelikož se nic pořádného už dlouhou dobu neděje. A protože se posledních pár měsíců morduje se shazováním těhotenských kil, je to i příležitost ukázat, jak se jí to daří.

Váha prsaté Štikové sice evidentně dolů klesla, ale klesly jí k zemi i dvě bělostné půlky. Bude to chtít strávit ještě pár hodin na mučidlech ve fitku, aby mu dodala zpět plné a pevné tvary, které by pozadí jednadvacítky mělo mít a to především v případě, že se chce znovu vrátit k modelingu. To ale stejně považujeme jen za špatný vtip...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve