Váš oblíbený herec, jak ho neznáte. Seriálový sukničkář teď tráví několik hodin denně v podprsence a na podpatcích. Hlavně, aby mu to nezůstalo.

 Celebrity 
02. srpna 2014 04:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Poznáte ho? Foto: Twitter
Mánie selfie fotografií má za následek jediné. Aby byl člověk ještě něčím originální, musí posunout hranice. Jenže pak to dopadá jako v případě herce Neila Patricka Harrise, kterého můžete znát především jako sukničkáře v populárním seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Neilovi by měl někdo tento druh fotografií zakázat. Pochlubil se na internetu obrázkem ze šatny po jeho vystoupení. Má na sobě zbytky líčidel, předvádí nahou rachitickou postavu a na první pohled vypadá, jako že na něčem frčí. Málokdo totiž ví, že Harris se nevěnuje pouze herectví, ale také působí v muzikálech či jako moderátor. A nestydí se převléct ani za velmi věrohodnou ”transku”.

V show na Broadwayi se totiž ukazuje v lodičkách, paruce a podprsence. Hraje zde transsexuála, který nalézá zálibu v punku. „Muzikál je pro mě zřejmě dosavadní největší výzvou, ale v paruce a lodičkách se cítím vcelku komfortně,” podotkl Harris. Tak aby mu to nezůstalo...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47