Máš malý stan? Manuál pro muže, kteří hodlají svou dívku odtáhnout do přístřešku bez koupelny

 Life & Style 
02. srpna 2014 06:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Žádný stan není tak malý, aby se do něj nevešlo aspoň zrcadlo foto: shutterstock.com
Tento manuál na vandr s moderní zálesačkou je určen pro ty, jež se zamilují do žen preferujících na dovolené hotely, které mají alespoň tolik hvězdiček, jako dobrý koňak.

Slovo ženy:
Může se stát, že potkáte kamaráda, neřku-li muže svého srdce, který je úplně bezvadný, ale… pokud jde o výlety za hranice všedních dnů, dává před hotelovým pohodlíčkem přednost kempování. V takové situaci je více než vhodné uchýlit se ke kompromisu a bez reptání odjet s „lesním mužem“ vstříc nejenom romantice, ale i přírodním podmínkám. Které si ovšem zpříjemníte vybavením určeným právě pro tyto příležitosti!

Princezna na hrášku veze si matračku
Jakožto novodobý Tarzan si patrně ve stanu rozbalíte karimatku… a vaše dívka si pomyslí, že ve srovnání s nafukovacími lehátky používanými coby lůžka v „předkarimatkových“ dobách je to zřetelný krok zpátky. Přes onu tenkou vrstvičku totiž cítí každou nerovnost. Mnohem lepším zařízením plátěného příbytku je tedy podle ní nafukovací postel. Výška takové mobilní matrace je až čtyřicet centimetrů a přes tu už rozhodně neucítí žádný hrbolek, krom těch, které chcete, aby cítila. Je lehká a skladná, ta matrace, jen nafouknutí vyžaduje trochu námahy. Ale co byste to byl za kavalíra, kdybyste jí nedýchnul do pelíšku. A po dovolené postýlku užijete jako spaní pro návštěvy.

Řád zlaté vařečky pro všecky
Dívá se dáma nedůvěřivě na kotlík zavěšený na vaší krosně? V tom případě si asi v duchu říká: „Pán hodlá praktikovat vaření nad otevřeným ohněm. A nebo to, nedej bože, očekává ode mě!“ Sama potom v pravou chvíli vytáhne z batohu přenosný plynový vařič. Ty nejmenší váží zhruba kilo a půl, místo plynové bomby fungují na mnohem lehčí a skladnější plynové kartuše a zapalují se elektrickou jiskrou, tudíž nehrozí, že si při manipulaci se zápalkou připálí manikúru. Takže ji pochvalte a oheň rozdělejte jen pro podtržení romantiky.

Ledová královna – do zásuvky a do dna
Přenosná lednice je při pobytu uprostřed přírody třešničkou na dortu tábornického vybavení. Autochladničky pracují bez napájení až čtyřiadvacet hodin, poté je lze opět dobít přes autobaterii nebo ze zásuvky, ke které nás pustí správce kempu anebo barman ve výletní restauraci, jehož naše slečna obloudí sladkým úsměvem a my slušným spropitným. Uchovávání potravin v chladu totiž není ani tak otázkou luxusu, jako spíš zdraví. A chlazené nápoje, to je čistá radost a světlo na konci tábornického tunelu!

Odolá pařezu z dovozu?
Vysedávání na pařezech nebývá příliš pohodlné. Pařezy nemají opěradla, područky ani polstrování. Skládací sedátka a lehátka mají naopak toto vše plus lehké konstrukce a nosnost zpravidla až do sta kilogramů. Některé i stopětadvacet, takže unesou i opravdu velký kus chlapa. A až si tak budete při západu slunce hovět v pohodlném lehátku, po chutné večeři a s chlazeným nápojem postaveném na skládacím stolečku, nezapomeňte své dámě s oddaným výrazem sdělit, že táboření s ní je skutečně báječná věc!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve