Absolonová si nedá pokoj ani za velkou louží. Když chce ale papat knedlíčky a husičky, musí nést následky.

 Celebrity 
30. července 2014 13:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Monika v Americe chodí do fitka Foto: Facebook M. Absolonové
Zpěvačka Monika Absolonová před pár dny sbalila ”pár” zavazadel a svoji manažerku a kamarádku Katku a prchly spolu na pár dní do Ameriky. „Takhle na skok to tu mám moc ráda,” svěřila se Monika na sociální síti a k tomu postovala fotografii svého oblíbeného kostela.

Kromě zaslouženého odpočinku před nastávající divadelní sezonou a dohánění četby v plavkách se ale Absolonová nijak nešetří. Respektive ani za velkou louží nezapomíná na udržování krásné postavičky, protože už to prý není jako dřív. „Tak cvičím už i tady! Kdyby mi to před pár lety někdo řekl, budu si klepat na čelo. Bohužel jsem si s přibývajícím věkem uvědomila, že sice miluju omáčky, knedlíky, husy atd., ale že takhle nemůžu jíst pořád a bez následků,” napsala Monika k fotografii ve fitku.

Absolonová sice není nějakou zastánkyní extrémního zdravého životního stylu, ale přeci jen o hladu prý nevydrží, takže si raději dojde zacvičit i na dovolené, aby si později mohla dopřát nějakou kalorickou bombu a přesto vylézt na jeviště bez studu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47