No sláva, aspoň někdo tu má rozum! Těhotná Gábina s unaveným Vaškem prozradili jméno pro miminko. Jak se bude holčička jmenovat?

 Celebrity 
28. července 2014 11:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Gábina s Vaškem už nakupují výbavičku Foto: Malvik
Vašek Noid Bárta a Gábina Dvořáková čekají na podzim narození svého prvního potomka a jelikož modelce zbývají do konce těhotenství už necelé tři měsíce, pustila se do nákupu dětské výbavičky.

„Je toho strašně moc, co jako nastávající maminka musím mít. Využívám rad kamarádek, hodně mi pomohla i paní prodavačka. Vašek vybírá věci, které jsou elektronické, to ho baví. První, za čím v obchodě vyrazil byla chůvička a monitor dechu,” smála se zatím nezkušená prvorodička.

Jelikož se páru nakonec narodí holčička, kterou si Gábina moc přála, vybírá samé rozkošné věci. „Máme kočárek i postýlku se třpytivými kamínky ve tvaru medvídka. Pravděpodobně dceru pojmenujeme Terezka,” prozradil pár, který si 7. července řekl ”ano” na country statku nedaleko Volyně, kde si vyměnili snubní prstýnky z bílého a žlutého zlata.

„Svatba pro mě byl nejhezčí den v životě. Bylo to emotivnější než když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. Strašně jsme si to užili. Vůbec mi nevadilo, že jsem nepila a byla jsem ráda, že Vašek byl v devět večer už tak unavený, že šel taky do postele,” svěřila se Dvořáková, která už má v občance oficiální jméno Gabriela Bártová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod