Formanova múza zvedla sukni. Jsou tam ty kalhotky nebo ne? Bacha, ta fotka je nechutně ordinérní.

 Celebrity 
30. července 2014 06:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Dáša Zázvůrková natáčela klip v Itálii Foto: Archiv vipstory.cz
Dáša Zázvůrková, o níž se nejčastěji hovoří buď ve spojitosti s režisérem Milošem Formanem nebo jako o mladé partnerce dirigenta Libora Peška, se vydala natočit videoklip do země, kterou považuje za takový svůj druhý domov. „Jezdila jsem do Itálie jako studentka, teď jsem se sem vydala natočit klip k písni Kdo jsme my, který věnuji vesničce Collevechio,” svěřila se zpěvačka.

Zázvůrková prochází jakýmsi přerodem ze staré subrety do mladé moderní šansoniérky a tak se neváhala i trošku odvázat. Během natáčení ukázala dokonce i to, co jindy zůstává očím veřejnosti skryto. Pod černou noční košilkou skrývala kalhotky tělové barvy, takže vypadala, jako že je pod ní úplně nahá.

„Klip je o tom, že od někoho utíkám a vítězím sama nad sebou. Z černé krajkové noční košilky se stává jakési růžové opojení,” popisuje Dáša jednu ze scén. Respektive během tzv. cesty za svobodou ze sebe rve nějaké oblečení, ale kolik si toho nakonec nechá, to si budete muset počkat až na výsledek. Zázvůrková má totiž ráda alespoň nějaké to tajemství...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod