Hádejte, na koho skladatel Ivety Bartošové musel podat trestní oznámení? Od ”někoho” mu chodí sprosté a výhružné SMS!

 Celebrity 
29. července 2014 05:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jarek Šimek je z toho smutný Foto: Archiv vipstory.cz
Skladatel Jarek Šimek, který nedávno vydal v Čechách velmi úspěšné CD s Ivetinými písněmi, se od první chvíle potýká s nevolí Josefa Rychtáře. Místo aby se situace postupně vyjasňovala, ještě se přiostřuje.

„Opravdu to nerad dělám, ale tomuhle už nebudu nečinně přihlížet. Od té doby, co jsem vydal cédéčko Iveta Naposledy, mi od jistého pána chodí zvláštní esemesky, na tu poslední musím reagovat podáním trestního oznámení. Tohle je část zprávy, kterou jsem dostal: „Jedno ti závěrem povím a nezapomeň, najdu si tě, kdy to budeš nejméně čekat.” Nejsem zvyklý dostávat sprosté zprávy, nikdy v životě se ke mně nikdo takhle nechoval. Je mi smutno z toho, čeho jsou někteří lidé schopni,” napsal Jarek na sociální síti.

Kolem konkrétního pachatele sice mlžil, ale vzhledem k uplynulým událostem to nápadně připomíná rozhořčeného vdovce Rychtáře. Ten SMS zprávy posílá velmi rád, Domenico Martucci by o tom mohl vyprávět celé romány a nejde jen o ty zprávy, ale o celé chování, jenž odpovídá jasnému popisu.

Vzhledem k tomu, že Říčanský démon teď prý vyfasoval osmdesát hodin veřejně prospěšných prací za loňské napadení Zdeňka Macury před léčebnou v pražských Bohnicích, moc hezky se mu ty problémy nad hlavou kupí...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008