Nejslavnější české zlatokopky - díl druhý: Kdo stál za rozpadem manželství Marešových? Leoš zanášel až příliš dlouho...

 Celebrity 
15. července 2014 06:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monice vytekly nervy! Foto: Profimedia, Archiv vipstory.cz
Mládí, krása, přitažlivost a otrlý žaludek – to jsou faktory, které spojují slečny lačné po bohatství a slávě. Některé z nich však neváhají a jdou si za svým cílem tzv. ”přes mrtvoly”. Co vše jsou ženy schopné udělat, aby se dostaly na výsluní a plnily stránky bulvárních médií?

Vybrali jsme top 5 slečen, které si tento sen den ze dne splnily a teď se jim říká celebrity. Exkluzivně jen u nás na vipstory.cz čtěte, jaká je cesta přes postel ke slávě a bohatství:

DÍL DRUHÝ
Zatloukat, zatloukat a zatloukat!


V prosinci roku 2008 to mezi mladou modelkou Gábinou Dvořákovou (25) a Leošem Marešem (38) zajiskřilo na diskotéce v Českých Budějovicích. Z prvního setkání byla láska jako trám. Netrvalo však dlouho a milenka byla prozrazena. Jejich vztah se tak stal veřejným tajemstvím.

Manželka Leoše Monika byla velmi trpělivá a nejuznávanějšímu moderátorovi v Česku tolerovala jeho milenecké pletky dlouhých 18 měsíců. Mareš tehdy prohlásil: „Nikdy bych neopustil ženu a děti kvůli někomu třetímu!” To se jako většina ale trochu přepočítal. V únoru 2010 přišel zlom a manželka promluvila o rozvodu.

V té době už se Gábina promenádovala s Leošem na veřejnosti bez obav z fotografů. Po rozchodu Dvořáková přesedlala na zámožného fotbalistu Jakuba Malinu a vydržela s ním do roku 2013. Nyní Gábina čeká miminko se zpěvákem Vaškem Bártou a před pár dny se dokonce vzali. Nelze však pominout, že díky známým tvářím svých partnerů se tmavovlasá modelka dostala do prostředí šoubyznysu a kromě vybraných dárků od milenců dosáhla i na stále lepší pracovní nabídky.

Pokud vás zajímají podobné příběhy jako je tento, sledujte televizní seriál Pod ochranným dohledem, který vysílá stanice CBS Drama.

V prvním dílu jsme rozebrali milostný trojúhelník Ornella – Kokta – Gábina.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít