Jaké to bylo doopravdy? Na závěrečném večírku v Puppu dělaly hvězdy machry. Všechny se zašily do díry. A Vacvalová měla pré.

 Celebrity 
14. července 2014 07:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Velké bylo jen povídání o večírku, který byl ve skutečnosti úplně jiný Foto: Archiv vipstory.cz
Rozdaly se poslední ceny, odevzdaly klíče od hotelových pokojů, nákladné róby zmizely v čistírnách. Karlovarský filmový festival skončil a dlouhých devět ostře sledovaných dní je za námi. Po posledním večírku na rozloučenou nás však napadá, jestli té parády není každý rok až trochu moc.

Ostatně stejný názor dávají svým chováním najevo i ta Áčková Vipka, kvůli kterým se na západ Čech táhnou roty novinářů. Je sice hezké, že v Puppu se koná after párty jen pro zvané, ale když všichni pozvaní zmizí do díry (prostor, kam mají přístup jen lepší celebrity), na večírku nezůstane ani jeden ksicht co by stál za hodnotnější rozhovor.

Pravda, na Lenku Vacvalovou se sice pěkně kouká, ale všeho moc škodí. Ostatně ta se do nějaké díry nehnala a ochotně pózovala přímo pod zářivkou, kdyby náhodou některý z fotografů zapomněl na hotelu blesk. Ale aby se neřeklo, tak se teda podívejte na pár fotek těch, kteří chvilku postáli než se úplně ztratili z dohledu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve