Tajný plán Jiřiny Bohdalové s prachatým přítelem? Jakou roli v něm hraje Simona Stašová?

 Celebrity 
13. července 2014 06:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřinka se svým přítelem Ĺubomírem Fockem Foto: Facebook
V poslední době se v médiích neustále omílá vztah Jiřinky Bohdalové se slovenským milionářem Ĺubomírem Fockem. Úspěšný právník a podnikatel je ve společnosti herečky vídán stále častěji. Netají se tím, že Jiřinku velmi obdivuje a že velmi rád plní její přání. Naposledy spolu trávili hereččiny narozeniny v Itálii.

Ale o jaké city ve vztahu vlastně jde? Těžko si představit, že dvaaosmdesátiletá herecká legenda může v elegantním podnikateli vzbuzovat jiné představy než ty ryze přátelské. Pro oba jsou důležité obchodní zájmy a v tomto směru se jejich spojení jeví jako velmi účelové. Jiřinka otevře podnikateli nejedny důležité dveře a o to mu jistě jde.

Spíše se nabízí otázka, co se skrývalo za uvedením Focka do hereččiny rodiny a zda tím Bohdalová nesledovala něco víc. Je obecně známé, že dcera Simona Stašová žije delší dobu bez partnera. A ruku na srdce - k šedesátiletému právníkovi by padla ve všech směrech jako ulitá. Že by byl na světě tajný plán Jiřiny, jak dát dvě jí tak milované osoby dohromady?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve