Nejslavnější české zlatokopky - díl první: Románek záletného Pepy Kokty a unáhlené Ornelly Štikové

 Celebrity 
14. července 2014 08:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ornella se zapletla s Koktou Foto: Profimedia, Facebook
Mládí, krása, přitažlivost a otrlý žaludek – to jsou faktory, které spojují slečny lačné po bohatství a slávě. Některé z nich však neváhají a jdou si za svým cílem tzv. ”přes mrtvoly”. Co vše jsou ženy schopné udělat, aby se dostaly na výsluní a plnily stránky bulvárních médií?

Vybrali jsme top 5 slečen, které si tento sen den ze dne splnily a teď se jim říká celebrity. Exkluzivně jen u nás na vipstory.cz čtěte, jaká je cesta přes postel ke slávě a bohatství:

DÍL PRVNÍ
Rozbít rodinu není problém!


Rádoby modelku Ornellu Štikovou (21) ještě před pár lety nikdo neznal. Vše začalo 20. května 2011, kdy proběhlo první rande s podnikatelem Josefem Koktou (57). Ornella ani na chvíli nezaváhala a už ten den mu odevzdala svůj věneček.

Netrvalo dlouho a podařilo se jí rozbít sedmileté manželství Kokty a Gábiny Partyšové, které tak šťastně začalo svatbou ve francouzském Cannes. A to i přesto, že se nevěrný Kokta nechal slyšet: „Manželství s Gábinou je třetí a zároveň i poslední. Na další rozvod bych už totiž neměl nervy.”

Vnadná blondýna použila dvě zbraně. Bulvární média, kde ob den plnila titulní strany povídáním o poměru s Pepou a pak opravdu těžkým kalibrem - těhotenstvím. Kokta zpočátku odmítal, že může být otcem nenarozeného syna, ale nakonec své otcovství přiznal. Od 15.3. 2013 pak měla mladá Štiková svého milence omotaného kolem prstu a narození malého Quentina ještě více utužilo jejich vztah. V době rozvodu Pepy s Gábinou už šťastní rodičové bydleli spolu v pražském Karlíně. Zbývá snad jen dodat, že pokud si Ornella myslela na Pepův skvostný dům, v němž před rozvodem bydlel, tak to se trochu unáhlila, jelikož ten barák byl vlastně Gábiny...

Pokud vás zajímají podobné příběhy jako je tento, sledujte televizní seriál Pod ochranným dohledem, který vysílá stanice CBS Drama.

Ve druhém dílu se s vámi podělíme o podrobnostech, které předcházely rozpadu manželství Leoše Mareše.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum