Víme první: Martin Maxa podstoupil na klinice plastické chirurgie speciální "obřízku"

 Celebrity 
14. července 2014 15:07 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Byli jsme na sále! Foto: YES VISAGE
O tom, zda má zpěvák a skladatel Martin Maxa nějaké plastiky, se spekuluje už dlouho. Na svůj věk totiž vypadá pozoruhodně dobře. Podle expertů má ovšem na fyzický vzhled značný vliv i fyzický pohyb, který udržuje kůži v dobré kvalitě, čili zpomaluje známky stárnutí.

Martin se nicméně nezříká ani chirurgických zákroků, ačkoli v jeho případě důvodem není výhradně zvelebení vzhledu. Jak je to tedy s jeho plastikami? "Právě dnes jdu na zákrok, který jsem podstoupil už jednou, zhruba před čtrnácti lety, ale gravitace opět vykonala své dílo zkázy, a tak jsem se na plastické klinice YES visage svěřil do rukou pana doktora Krejči, aby mi zredukoval přebytečnou kůži očních víček. Říkám tomu oční obřízka..." směje se Martin.

A co jej k tomuto kroku vedlo? "Samozřejmě jsem rád, že výsledek vede ke zlepšení estetického dojmu, čili nebudu děsit na koncertech své posluchače, ale také mi to zpříjemní běžný život. Spadlá horní víčka způsobují, že jsou oči unavené a prostě se vám hůř kouká. Já třeba večer v posteli rád čtu a když vám na oči tlačí přebytečná kůže, dostávají zabrat. Tahle operace mi zkrátka poskytne jen samé radosti," vysvětlil s úsměvem Martin Maxa, než nám ho přímo před očima odvezli na operační sál...

Kliniky plastické chirurgie rostou jako houby po dešti. Proč si Martin Maxa vybral právě YES visage? "Mám sice v lékařskou vědu obecně celkem důvěru, ale přesto si pečlivě vybírám, komu svou tělesnou schránku svěřit do péče. I v tomto případě jsem tedy sháněl reference a YES visage vyšla z tohoto tendru jako jednoznačný vítěz."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve