Pět událostí z letošních Varů, na které budeme ještě dlouho vzpomínat. Chudák Bartoška, zase mu tu filmovou idylu několik ošklivých celebrit pokazilo!

 Celebrity 
14. července 2014 14:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Ve Varech to zase vřelo! Foto: Archiv vipstory.cz
Tak to máme za sebou. 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech skončil, ale na pár událostí budeme ještě dlouho vzpomínat. Bohužel, Jiří Bartoška teď sedí doma zklamán, že se mu to zase nepovedlo. Respektive nepovedlo se mu, aby lidé vzpomínali pouze na skvělé filmy, báječné zahraniční hvězdy a skvělou organizaci. Zase mu to, chudákovi, některé celebrity zhatily!

1. ROZCHOD LEOŠE MAREŠE A PETRY FALTÝNOVÉ
V pořadí už několikátý rozchod tohoto páru byl asi největší festivalovou ránou. Možná takovou, že by vydala na dva body. Loni se Petra nechala osahávat cizím chlapem, letos ji Mareš hned první noc poslal do kopru. S touhle dvojicí se člověk zkrátka nikdy nenudí!

2. ANDREA VEREŠOVÁ BYLA UŽ ZASE NEJLÉPE OBLÉKANOU CELEBRITOU
Ano už zase! Andrea Verešová to prostě umí. Na netradičních a extravagantních róbách si dává neskutečně záležet a snaha se jí určitě vyplatí. Na každé akci byla nepřehlédnutelná, a protože má nejen krásný obličej, ale také skvělou postavu, je na ni radost pohledět.

3. ARTUR PŘIJEL DO VARŮ
Od smrti své matky Ivety Bartošové se Artur Štaidl na veřejnosti moc neukazoval. O to větší bylo překvapení, když se na konci festivalu objevil ve Varech. Pozitivní také je, že měl úsměv na tváři, to je velmi dobrá zpráva. Snad už se mu teď bude dařit jen lépe.

4. DÁŠA HAVLOVÁ NA ČERVENÉM KOBERCI
Nezlobte se Dášo, ale ta vaše vesmírná róba nás bude strašit ještě hodně dlouho. Nevíme, kdo vám tohle poradil, ale toho člověka byste měla přinejmenším zatratit do plamenů pekelných. Šaty bývalé první dámě ani trochu neslušely.

5. NEPOSEDNÁ RUKA JIŘÍHO MENZELA
Hned první večírek a o ovíněném Jiřím Menzelovi se budou psát celé eposy. Kamarád taky rád je zřejmě heslo, kterým se oscarový režisér řídí. Během rozhovoru velmi okatě osahával pozadí Gábiny Partyšové (která se teda moc nebránila) a nakonec jí sklouznul až pod šaty. Jirka však nezůstal jen u jedné dámy, podle dostupných informací prý jednu sukni nenechal na pokoji.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008