Jsou jako černá káva s mlékem. Pro pohublého a bledého zpěváka je divoká Kubánka tím nejlepším životabudičem.

 Celebrity 
31. května 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nejkontrastnější pár českého šoubyznysu zvěčnil svou lásku na společných fotografiích Foto: Archiv O. Rumla
Tenhle pár je jasným důkazem, že protiklady se přitahují. Ačkoliv byl Ondřej Ruml vhozen do šoubyznysu, má už pět let tu samou přítelkyni a nehodlá na tom nic měnit. Rozkol mezi nimi nečiní ani to, že je na první pohled diametrálně odlišná.

Doris Martinez má kubánské kořeny a je úspěšnou tanečnicí a lektorkou. Však také její jižanský temperament a energie přímo volají k pohybu. Zatímco Ondra, dlouhý bledý blonďáček, působí jaksi krkolomně. Ruml je bezmála dva metry vysoký a Doris se svým roztomilým metrem a šedesáti čtyřmi centimetry vypadá vedle něho jako školačka. I když o jejích ženských tvarech není sporu. V žilách jí koluje exotická krev a není kost a kůže jako její partner.

Dalo by se říct, že jsou jako černá káva s mlékem. Když se proto rozhodli, že by si po tak dlouhém vztahu konečně mohli udělat oficiální společné fotografie, nebyla u toho nouze o protiklady. Přesto Doris dlouhého zpěváka krapet rozpohybovala a zamilovaný pár, jenž bez sebe nedá ani ránu, na snímcích ukázal, že je spojuje nejen láska k hudbě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47