Otevřete oči dokořán. Na mocný hrudník sexy mladé zpěvačky budete potřebovat véééliký rozhled!

 Celebrity 
29. května 2014 10:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Eki vás doslova pohltí! Foto: Jiří Šujanský
Exotická mladá zpěvačka Eki, vlastním jménem Ekaterini Sluková, vás dostane do varu nejen hlasovým projevem, ale už svým napěchovaným dekoltem a exotickým původem. Její maminka je totiž Řekyně. Právě dokončuje svůj nový videoklip Leave Me Alone, který vznikl pod taktovkou britských producentů, a proto je fakt světový, včetně alba L.O.V.E.

Jak už jsme zmiňovali, její mocné vnady nenechají nikoho chladným, proto stylista Sam Dolce dbal při výběru oblečení do klipu na to, aby dvacetiletá Eki zvýraznila všechny své přednosti. Během natáčení se sice převlékala dokonce dvanáctkrát, ale určitě to stálo za to.

S troškou do mlýna přispěchal na pomoc také vítěz Best Body Univerce Miroslav Kolenyak, čili muž, jehož tělo bylo označeno za nejkrásnější! Na své si tedy nepochybně přijdou i dámy. „Měla jsem strašnou radost, že Míra potvrdil účast při natáčení mého videoklipu a těšila jsem se, že uvidím to božské tělo v plné kráse, ale hned ve dveřích už se smál, že chce být alespoň jednou oblečený,” řekla smutně Eki.

Ale zkrátka nepřišla. Miroslav jí jako jediný mohl osahávat ňadra (zřejmě to vyžadoval děj). „To víte, rád jsem si sáhl na její prsa. Vůbec mi to nevadilo a bylo to rozhodně příjemné,” dodal Kolenyak. Těžko říct, pro koho z nich to byl mocnější zážitek...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47