Vlaďka Erbová ztratila nervy a konečně přiznala, že její manželská idyla byla spíš noční můra. Skončí kvůli problematickému manželovi "jen" na dlažbě nebo dokonce ve vězení?

 Celebrity 
29. května 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vlaďce ruply nervy Malvik
Modelka Vlaďka Erbová nacouvala včera ráno autem do exekutora, který přišel zabavit další část majetku jejího manžela, fotbalisty Tomáše Řepky. Vlaďka tvrdí, že exekutora za autem neviděla. To necháme na posouzení vyšetřovatelů. V případě, že by se ovšem Vlaďce prokázal úmysl, hrozily by jí až tři roky vězení.

V celé této vypjaté situaci silně zapracovaly nervy. Ty ale nemá Vlaďka pocuchané od včerejška, nýbrž již delší dobu. Jako loajální manželka ale neustále držela iluzi, že vztah s Řepkou je idyla a láska, štěstí, pohoda. Teď už jí ale bouchly saze. "Manžel nevydělává, má dluhy, měl by to řešit, chci pryč..." taková slova zaznívají z modelčiných úst mezi vzlyky.

Řepka dluží své bývalé ženě na alimentech milion. S Vlaďkou bydlí v domě, který jen na údržbě sežere měsíčně několik průměrných platů a ani jinak se nezanedbávali. Jen částka, kterou vydali za Vlaďčiny kabelky, by možná vystačily i na koupi bytu.

Kdo ví, zda na začátku jejich vztahu byla skutečně láska, nebo jestli Vlaďce imponovalo i to, že Tomáš vypadá jako chlap, který se o ni postará. Ani to bychom jí ale nevyčítali. Bohužel ovšem zasáhly pověstné boží mlejny a i kdyby modelka ze svazku s problematickým fotbalistou vycouvala, nemůže momentálně počítat ani se solidními alimenty, protože, jak sama řekla, Tomáš prostě nevydělává.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty