Co si myslí módní kritici o Báře Basikové už víme. Zajímalo nás tedy, co si myslí Bára a našich módních kriticích.

 Celebrity 
30. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bára akceptuje módní rozumy jen od někoho Foto: Archiv vipstory.cz
Zpěvačka Bára Basiková musí mít nervy z ocele. Poslední dobou na ní totiž módní kritici nenechají nit suchou a stala se častým terčem jejich výtek. Hlavu si s tím ale neláme. „Já si myslím, že ani naši kritici nejsou stoprocentní odborníci. Kdyby sami čtenáři viděli naše ”odborníky” jak se oblékají a stylizují, možná by byli překvapeni,” řekla vipstory.cz Basiková.

Najde se jen málo lidí, jejichž názor na vizáž respektuje. „Třeba Filip Vaněk podle mě módě opravdu rozumí a vyzná se, od něho kritiku akceptuji. Nebo Františka Čížková je velmi elegantní a krásně se obléká. O módě toho ví hodně a má bohaté zkušenosti. Ale je tu spousta jiných, kteří tomu nerozumí,” vysvětila Bára.

Když chceš psa být, hůl se vždy najde. Často se dá využít i nelichotivé fotografie a módní strašidlo je na světě. „Snímek může být z akce nebo situace, kam se ten oblek hodil, ale na obrázku to vyzní úplně jinak. Nebo to ve skutečnosti vypadá úplně jinak než je to vyfocený. Kdybych to měla všechno řešit, asi bych se brzo zbláznila,” dodala zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum