Karel Voříšek oslavil šťastné výročí jeden rok. Víme s kým, byli jsme u toho! A vy vlastně taky...

 Celebrity 
30. května 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vypadá to, že si Karel našel nový nákladný koníček... Foto: Koscom
Nešijeme na vás žádnou habaďůru. Moderátor zpráv Karel Voříšek oslavil výročí a my víme s kým. Sice oficiálně nemá druhou polovičku (jelikož se o tom moc nemluví), ale protože mu každý večer v televizi dělá Klára Doležalová partnerku při čtení zpráv, není divu, že k sobě oba přirostli. A to až tak, že moderátor uvažuje, že by svoji kolegyni bohatě obdaroval.

„V pondělí tomu byl rok, co jsme s Klárou moderovali poprvé ve zprávách. Tak se možná stane mým drahým koníčkem, určitě by si to zasloužila,” pěl Voříšek ódy na Doležalovou a u toho koukal do vitríny, kde se blyštily desítky luxusních hodinek. Není pochyb o tom, že by si zde vybral nejen Karel a Klára, ale i vy, protože prodejna Koscom v Praze se ohání titulem největší hodinářství ve střední Evropě.

„Já jsem tedy hodinky měl naposledy někdy v osmnácti letech, protože mi to hrozně tížilo ruku. Když chci znát čas, koukám se na mobil a pak jsem si v sobě vypěstoval vnitřní budík, takže tak nějak odhadnu, kolik je. Ráno vstávám jedině podle vnitřního budíku,” řekla moderátor vipstory.cz. No a kdyby to náhodou nefungovalo, zprávy jsou až v sedm večer.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47