Pomoc! Po Praze jezdil živý lev. To zase Krainová fotila nějakou exotiku?

 Celebrity 
27. dubna 2014 09:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Čtyřměsíční lvíče vozilo štěstí Foto: stanice Sport1, Sport2 HD
Pražanům se v centru metropole naskytla opravdová podívaná. Ulicí se procházel živý lev a svezl se i tramvají. Ten tu ale nebyl náhodně. Neutekl ze ZOO, nýbrž přišel předat hokejistům pražského lva v závěrečných finálových utkáních KHL štěstí. Pětiměsíční lvíče pojmenovali přítomní fandové z řad celebrit Romana Pavelková a všeumělec Jakub Kohák ve vítězném duchu – Šamplion.

KHL se stalo díky skvělým výkonům hráčů Lva oblíbeným sportem. Mezi jejich fanoušky se řadí čím dál více lidí, o čemž svědčí vyprodané zápasy a získaná srdce několika slavných osobností. „Přišel jsem dnes, abych skrze toto lvíče předal štěstí a sílu našim borcům z pražského Lva, aby ta závěrečná finálová utkání zvládli a naklepali protivníkům zadky,” komentoval nadšeně Kohák, který se nejprve samolibě pokoušel pojmenovat lvíče po sobě.

Křest krále zvířat proběhl před speciální tramvají, která vozila fanoušky přímo na zápas. Finále se těšilo rekordní návštěvnosti, jenž vyšplhala až na 17 tisíc! Bohužel utkání v domácím prostředí nedopadlo tak, jak bychom si přáli, přesto Tereza Budková týmu věří: „Nic se nestalo, jen je to na zápasy nerozhodně 2:2, naši borci Gagarinův pohár jistě získají,” neklesala modelka na mysli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum