Smutné konce idolu Dary Rolins. Mariku Gombitovou okradla ošetřovatelka. Zpěvačka se teď skrývá před světem a žije zcela opuštěná.

 Celebrity 
04. dubna 2014 14:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marika Gombitová je od roku 1980 upoutána na invalidní vozík Foto: Facebook
Sedmapadesátiletá Marika Gombitová, kterou zbožňovalo celé Československo a byla obrovským vzorem pro malou Darinku Rolincovou, upadla v naprosté zapomnění. Slibně nastartovanou kariéru zpěvačky s přenádherným hlasem ukončila autohavárie v listopadu 1980, při které u ní došlo k vážnému poškození páteře, a Marika zůstala připoutána na invalidní vozík.

Gombitová svůj úděl neunesla a naprosto se izolovala od všech přátel, kteří jí nabízeli pomocnou ruku. Žije v Bratislavě a nemluví ani s letitým přítelem Miroslavem Žbirkou a kromě ošetřovatelek k sobě domů nikoho nepouští. V loňském roce se o kontakt pokusil i Karel Gott, který chtěl zpěvačce nabídnout společný duet, ale i on dostal košem.

Zpěvačka se uzavřela před celým světem a jejími společníky se stali podivné existence, které na její zranitelnosti parazitují a obírají ji o peníze. Před nějakým časem se hovořilo o ošetřovatelce, která zpěvačku připravila o úspory. V současné době se kolem ní pohybují šarlatáni a podvodníci, kteří jí za peníze slibují duchovní osvobození.

Smutný konec krásné zpěvačky s ještě krásnějším hlasem.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod