Eva Decastelo sváděla svého kolegu. Samozřejmě bez podprsenky. Šlo totiž o velký prachy!

 Celebrity 
04. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Evička se s radostí o všechny přítomné postarala... Foto: Večer pro dobrou věc
Nejmenší česká moderátorka Eva Decastelo nepotřebuje být vysoká, aby si jí v davu lidí všimnul muž. A ještě k tomu velmi pohledný. Za podpory města Jaroměř a Městského kulturního střediska se v zaplněném divadle v Jaroměři konal již čtrnáctý ročník akce Večer pro dobrou věc, který pořádá David Novotný. Slavnostní večer uváděl Muž roku 2009 Martin Zach s právě zmiňovanou Evičkou a stvrdili, že jsou nejlepší dvojka v moderování.

Jestli to nebude tím, že členka Top Star týmu se rozhodla večer okořenit a dovolila Zachovi, který byl u vytržení z její sexy postavy, jenž má mimochodem ještě lepší než před porodem dvou dětí, aby si jako jediný z přítomných pánů mohl sáhnout na její ladné nožky. A snad ani nemusíme připomínat, že Decastelo s oblibou nenosí podprsenky.

Záštitu nad akcí přijal starosta města Jaroměř Jiří Klepsa, který tento slavnostní večer ocenil slovy: „Je to již tradice a hodnotím tuto akci jako velmi významnou pro Jaroměř.” Místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny a poslankyně Soňa Marková dodala: „Jsem ráda, že akce se účastní děti i dospělí z různých sociálních zařízení a já jsem již po několikáté přítomna na této významné události.”

Výtěžek ve výši 72 385 korun ve finanční a materiální výši obdrží Muž roku Martin Zach, Základní škola speciální v Jaroměři a Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují. „Jsem velmi rád, že se podpoří opět zařízení, které to potřebují,” dodal na závěr pořadatel David Novotný.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod