Jednoduchá dieta proslulého módního návrháře Karla Lagerfelda. Zhubnul 42 kilo a nyní se chlubí ostře řezanými rysy. Tady máte jeho recept.

 Celebrity 
25. března 2014 10:14 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Odulá tvář módního návrháře je dávno minulostí  Foto: Facebook
Jeden z nejproslulejších módních návrhářů na světě Karl Lagerfeld překvapil před několika lety neuvěřitelnou změnou tělesné hmotnosti. Během 13 měsíců zhubnul 42 kilogramů. A důvod?

„Prostě jsem se najednou chtěl oblékat jinak, chtěl jsem nosit věci od Hedi Slimane,“ řekl. „Ale tyhle střihy, předváděné velmi, velmi hubenými mladými modely a ne muži mého věku, mě donutily shodit 40 kilogramů. Trvalo mi to přesně třináct měsíců.“

Dietu Lagerfeldovi přesně na tělo vytvořil Dr. Jean-Claude Houdret a z jejich spolupráce vzešla kniha, která vyšla v roce 2004. Rady, které jsou v knize uváděny, jsou ty nejjednodušší na světě, a když se dodržují, zaberou téměř u každého. Dietní období se skládá ze tří fází. Během první fáze můžete přijímat v potravinách pouze 900 kalorií denně po dobu dvou týdnů. Další měsíc můžete příjem zvýšit na 1200 kalorií denně a pak následuje udržovací fáze 1600 kalorií za den.

Potraviny je důležité volit tak, aby obsahovaly co nejvíce minerálů a vitamínů, ale nejdůležitější je, aby porce byly brutálně malé a nepřesáhly denní limit kalorií. Za nejosvědčenější potravinu plnou výživových hodnot označuje Lagerfeld avokádo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008